Fortrydelses- og bytteret

Vi tilbyder åbne købs- og bytterettigheder i 60 dage på varer solgt til almindelige priser. Varer, der sælges til nedsat pris, gælder derimod for den åbne købs- & bytteret kun i 14 dage. Disse betingelser gælder også for virksomheder og myndigheder. Fristen for fortrydelses- og bytteretten starter fra den dag, du har modtaget varen. Når du udøver din fortrydelsesret eller bytteret, behøver du ikke kontakte kundeservice på forhånd.

Du har ret til at se på varen og prøve den i et vist omfang. For at du skal få varens fulde beløb tilbage, skal den være i original stand og være fri for skader, snavs og lugt. Hvis den returnerede vare skal genoprettes med en maskinvask, trækker vi 71,4 DKK. Hvis varen har lettere brugsspor, som ikke kan gendannes, trækker vi 30% af varens værdi. Hvis varen har kraftige brugsspor, er beskadiget eller har en personlig præg (som f.eks. klippede varmesåler), kan prisafdraget udgøre hele varens værdi. Vi forbeholder os retten til i undtagelsestilfælde også at foretage fradrag for opståede ekstraomkostninger, som f.eks. fragt omkostninger, som vi har informeret om før købet.

Vi anbefaler kraftigt, at du bruger den returforsendelsesnota, der ligger i din pakke. Kontakt gjerne kundeservice, hvis du ikke har modtaget en forudbetalt returforsendelsesnota og vi sender dig en hvis det er muligt. På den måde kan vi let følge din pakke, indtil den ankommer til vores lager.

Du som kunde skal selv betale for returneringen. Hvis du fortryder at bruge din forudbetalte returforsendelsesnota i tilfælde af fortrydelse af købet, trækkes et beløb af 56,4 DKK, når varen vender tilbage i Sverige. Når varen sendes tilbage uden for Sverige, trækkes et beløb af 107 DKK.

I tilfælde af størrelsesændring på en lignende vare, betaler du intet, hvis du i sidste ende beholder din vare. Hvis du EFTER en størrelsesændring fortryder dit køb af din vare, trækker vi 107 DKK pr. gennemført størrelsesændring inden for Sverige. Ved størrelsesændring uden for Sverige fratrækkes 214 DKK. Pengene trækkes fra dit tilgodehavende for de varer, du returnerede.

Skal du vælge dit eget fragtfirma, skal returneringen sendes som FIRMAPAKKE til nedenstående adresse:
Bucken Sweden AB
Simonstorp 3
671 98 Gunnarskog
SWEDEN

Sådan udfører du en STØRRELSESÆNDRING på din vare:

1. Skriv på følgesedlen, hvilken størrelse du ønsker at bytte til. Vedlæg følgesedlen i pakken sammen med den vare, du vil bytte. I tilfælde af en størrelsesændring behøver du IKKE returnere varens tilbehør såsom opladere, batterier, taske, manual original emballage etc. så pakken bliver så lille og let som muligt.
2. Brug den forudbetalte returforsendelsesnota, som gerne skulle være inkluderet i din levering eller som du har modtaget fra kundeservice. Klister returforsendelsesnota på pakken, og aflever forsendelsen til et af PostNords posthuse.
3. Husk pakke-id'et, der er på returforsendelsesnotaen, eller gem returkvitteringen, så du selv kan spore returneringen. Forvent at en bytning vil tage 5-10 arbejdsdage fra det tidspunkt, du sender pakken retur, indtil du har pakken igen.

Sådan ANNULLERER du dit køb:

1. Skriv på følgesedlen, at du ønsker at returnere din vare. Skriv også, hvorfor du ønsker at returnere din vare. Vedlæg følgesedlen i pakken sammen med den vare, du ønsker at returnere.
2. Brug den forudbetalte returforsendelsesnota, som du gerne skulle have fået i din levering eller som du har modtaget fra kundeservice. Klister returforsendelsesnota på pakken, og aflever forsendelsen til et af PostNords posthuse.
3. Forvent, at det tager 5-10 arbejdsdage fra det tidspunkt, du sender pakken, indtil du har pengene på din konto igen. Husk pakke-id'et, der er på returforsendelsesnotaen, eller gem returkvitteringen, så du selv kan spore returneringen.