Fortrydelses- og bytteret


Vi tilbyder åbne købs- og bytterettigheder i 60 dage på varer solgt til almindelige priser. Varer, der sælges til nedsat pris, gælder derimod for den åbne købs- & bytteret kun i 14 dage. Disse betingelser gælder også for virksomheder og myndigheder. Fristen for fortrydelses- og bytteretten starter fra den dag, du har modtaget varen. Når du udøver din fortrydelsesret eller bytteret, behøver du IKKE kontakte kundeservice på forhånd.

Du har ret til at se på produktet og prøve det til en vis grad. I tilfælde af fortrydelses- og bytteret har du som forbruger ikke altid den fulde ret til at få refunderet det fulde beløb af produktet tilbage. Hvis produktet viser spor af brug, er blevet håndteret uforsigtigt, lugter af røg/parfume, eller hvis der er dyrehår på varen, forbeholder Bucken Sweden AB sig retten til at fratrække det beløb, det der svarer til forringelsen af produktets værdi. Vi forbeholder os i undtagelsestilfælde ret til at fratrække ekstra omkostninger, der i sidste ende ikke fører til en lukket aftale. Sådanne fradrag kan udgøre den totale pris af produktet. For at du kan modtage fuld refundering af varen, skal varen være brugt i samme omfang, som en fysisk butik accepterer. Hvis du har gjort brug af din fortrydelsesret, vil vi tilbagebetale dig senest 14 dage, efter vi har modtaget varen. Refunderingen til din bankkonto håndteres automatisk af den respektive betalingsudbyder, du har valgt til dit køb.

Vi anbefaler kraftigt, at du bruger den returforsendelsesnota, der ligger i din pakke. Kontakt gjerne kundeservice, hvis du ikke har modtaget en forudbetalt returforsendelsesnota og vi sender dig en. På den måde kan vi let følge din pakke, indtil den ankommer til vores lager. Du som kunde skal selv betale for returneringen. Hvis du fortryder at bruge din forudbetalte returforsendelsesnota i tilfælde af fortrydelse af købet, trækkes et beløb af 63,2 DKK, når varen vender tilbage i Sverige. Når varen sendes tilbage uden for Sverige, trækkes et beløb af 120 DKK. Pengene trækkes fra dit tilgodehavende for de varer, du returnerede. I tilfælde af en ændring af pakkestørrelser betaler du ikke ekstra, det er gratis hvis du endelig beholder din vare som du bestilte.

Hvis du absolut har brug for selv at vælge et andet pakkepostfirma end PostNord, skal returneringen sendes som PAKKE TIL ERHVERV til nedenstående adresse:

Bucken Sweden AB
Simonstorp 3
671 98 Gunnarskog
SVERIGE

Således BYTTES din vare (størrelsesændring):
1. Skriv på følgesedlen, hvilken vare du ønsker at bytte til. Vedlæg følgesedlen i pakken sammen med den vare, du vil bytte. I tilfælde af en størrelsesændring behøver du IKKE returnere varens tilbehør såsom opladere, batterier, taske, manual osv.
2. Brug den forudbetalte returforsendelsesnota, som gerne skulle være inkluderet i din levering. Klister returforsendelsesnota på pakken, og aflever forsendelsen til et af PostNords posthuse.
3. Husk pakke-id'et, der er på returforsendelsesnotaen, eller gem returkvitteringen, så du selv kan spore returneringen. Forvent at en bytning vil tage 5-10 arbejdsdage fra det tidspunkt, du sender pakken retur, indtil du har pakken igen.