Således byttes din vare (størrelsesændring):

Vi tilbyder bytteret i 60 dage på varer solgt til almindelige priser. Varer, der derimod sælges til nedsat pris, gælder bytteretten kun i 14 dage. Disse betingelser gælder også for virksomheder og myndigheder. Bytteretten betyder, at du i stedet kan returnere varen og vælge en tilsvarende, hvis lager haves (se om den er til salg i onlinebutikken). Inden du sender varen retur, skal du sørge for, at produktet er i samme stand, som en fysisk butik ville acceptere at modtage retur. Når du udøver din fortrydelses- eller bytteret, behøver du IKKE kontakte kundeservice på forhånd.

Vi anbefaler kraftigt, at du bruger returforsendelsesnotaen, som vi gerne skulle have vedhæftet i din pakke. Kontakt gjerne kundeservice, hvis du ikke har modtaget en forudbetalt returforsendelsesnota og vi sender dig en. Med returforsendelsesnota kan vi let følge din pakke, indtil den ankommer til vores lager. Hvis du ændrer størrelsen, betaler du intet, det er gratis.

Således BYTTES din vare (størrelsesændring):

1. Skriv på følgesedlen, hvilken vare du ønsker at bytte til. Vedlæg følgesedlen i pakken sammen med den vare, du vil bytte. I tilfælde af en størrelsesændring behøver du IKKE returnere varens tilbehør såsom opladere, batterier, taske, manual osv.
2. Brug den forudbetalte returforsendelsesnota, som gerne skulle være inkluderet i din levering. Klister returforsendelsesnota på pakken, og aflever forsendelsen til et af PostNords posthuse.
3. Husk pakke-id'et, der er på returforsendelsesnotaen, eller gem returkvitteringen, så du selv kan spore returneringen. Forvent at en bytning vil tage 5-10 arbejdsdage fra det tidspunkt, du sender pakken retur, indtil du har pakken igen.